Találatok: 4973

Gyémántfejes bőrcsiszolás

Gyémántfejes mikrodermabrázió: A legkorszerűbb bőrcsiszoló készülék. A kezelés hatására a bőr puha lesz, a hajszálráncok halványodnak, az arc színe egyenletesebb lesz, a hegek elhalványodnak, a bőr tónusa, rugalmassága fokozatosan javul.

Nagyon hatékony a kezelés hegkezelés, és pigmentfolt halványítás szempontjából is. Akár akné utáni hegek, akár műtétek utáni hegekről beszélünk, önmagában is látványos eredményt tudunk elérni a mikrodermabráziós kezeléssel. A kezelés után egyből látható az eredmény, de minden kezelés után egyre jobb.


A mikrodermabráziós kezelés ellenjavallatai:

gyulladásos folyamatokat
érfalak gyengesége
különböző bőrbetegségek, fertőzések
daganatos megbetegedések
friss sebek, sérülések, ide tartoznak a friss tetoválások is.
antibiotikumok, a bőr elvékonyodását előidéző gyógyszerek szedése
terhesség, szoptatás
pacemaker

Utóápolási tanácsok

A kúra ideje alatt tilos szoláriumozni, napozni
Fényvédő használata szükséges a kúra egész ideje alatt.
A kúra ideje alatt ne vegyen igénybe semmilyen IPL, vagy lézer kezelést.
A bőr elvékonyodását okozó gyógyszereket, hámlasztó kezeléseket tilos használni a kúra ideje alatt, és az azt követő 30 napban

Időtartam:60 perc
Kezelés ára:6.000.-

 
Gyemantfejes borcsiszolas 
 

Hidroabrázió (vízporlasztásos hámlasztás)


A hidroabrázió nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására a bőr "fellélegzik", megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbak a bőr természetes anyagcsere folyamatai. Ultrahanggal porlasztja a vizet, melynek hatására a vízcseppek leválasztják a bőr felső rétegét. Erőteljes hámlasztó, de kíméletes és tisztít is. Az ultrahang rezgését hatóanyag bevitelére is használhatjuk, aminek hatására mikromasszázs jön létre. Anyagcsere-fokozó, nyirokkeringés serkentő. Növeli a hatóanyagok mélyebb rétegbe történő bejutását.
Tisztít, puhít, anyagcsere-fokozó, hidratál, intenzív hatóanyag bevitel, javítja a bőrlégzést.Télen is és nyáron is bátran alkalmazható minden korosztály és minden bőrtípus számára ajánlott.


Időtartama: 60 perc
Kezelés ára: 6.000.-

 Hidroabrazio
 Hideg-meleg arcvasaló


Mint ismeretes bőrünk pórusai meleg hatására kitágulnak, hidegre bezáródnak. Ezt a jelenséget kihasználva a HIDEG-MELEG vasalóval a kezelendő felületet felmelegítjük, a kívánatos hatóanyag alkalmazása után a készüléket hideg funkcióra váltva a pórusokat visszazárjuk. Kitűnő hatóanyag bevitelére, így a vízhiányos, ráncosodó bőrt 10 perc alatt felfrissíthetjük, és elegendő hatóanyagot juttathatunk be vele.


Időtartam: 60 perc
Kezelés ára: 4.500.-

 Hideg-meleg arcvasalo
Kozmetikai ultrahang


Az ultrahang (továbbiakban UH) a hallható hangok felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve. A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő kvarckristály az áram hatására rezegni kezd. Ez a rezgés csak akkor jut a bőrbe, ha van a bőr és a kezelőfej között egy közeg, mely vezeti a hangot, ez lehet zselé, olaj, emulzió, szérum, stb.. Ezen anyagoknak a kozmetikai használatban nem csak a hang terjedésének segítése a feladata, hanem egyben hatóanyagbevitelre is használhatók.
E rezgés következtében gyorsul az anyagcsere, mely miatt nő a zsír- és méreganyag kiválasztás,tágulnak az erek, gyorsul a test vér- és nyirokkeringése, ezáltal mindenhova gyorsabban jut el a tápanyagban és oxigénban dús vér, fokozódik a kollagén termelés, javul a sejtmembrán áteresztőképessége.
Az ultrahang teljesítményétől függően a rezgés több centiméter mélyre tud a bőrben lejutni, a kötőszövetben fokozva a vér- és nyirokkeringést, ezáltal az anyagcsere folyamatokat. Emiatt sikeresen alkalmazható különféle alakformáló (zsírbontó-, cellulit-, stria-) kezelésekhez is.
Az UH zsírok, zsírban oldódó vitaminok, nagyobb molekulájú hatóanyagokat egyaránt képes a bőrbe juttatni.
Anyagcsere gyorsító hatásának köszönhetően segíti a gyulladt bőrök nyugtatását, az aknés bőr kezelését.

Tilos használni:
• pacemaker esetén
• a szemek közvetlen környékén
• visszértágulatok felett
• gyulladt állapotokban
• daganatos megbetegedések esetén
• friss sebek, sérülések esetén
• csontos területeken
• idegrendszeri rendellenesség esetén
• terhesség esetén
• keringési rendellenesség esetén


Időtartam: 60 perc
Kezelés ára:4.500.-

Kozmetikai ultrahang