Találatok: 3465

Rejuvi tetovalas eltavolitasa

Az eljárás technikailag nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, azzal a különbséggel, hogy ez esetben nem festéket, hanem egy speciális anyagot tetoválunk be, lehetőleg a bőrnek ugyanabba a rétegébe, ahol a kiszedendő festék található. Logikus tehát, hogy ezt az eljárást azok a szakemberek tudják a legsikeresebben alkalmazni, akik már megfelelő gyakorlattal rendelkeznek a sminktetoválás ill. a testtetoválás területén.


Ősszehasonlítva a legelterjedtebb egyéb eljárásokkal (elsősorban a lézerrel), ez a módszer hatékonyabbnak bizonyult, nem színspecifikus, kevésbé fájdalmas, ráadásul biztonságosabb .A lézeres technika ráadásul nem távolítja el a bőrből, csak ott helyben kisebb részecskékre “zúzza” a festékszemcséket, majd az immun-rendszer falósejtjei bekebelezik és széthordják azokat a szervezetben (sajnos a széthordott szemcsék által kiváltott hatások nem ismeretesek). Aztán van hogy a “széthordás” nem sikerül maradéktalanul és ráadásul a meglőtt szemcsék csak színt váltanak. A fekete ábrából kékes, a vörösből zöldes folt marad vissza esetleg egy szép heggel megspékelve.


A rejuvi eljárás legnagyobb előnye az, hogy a problémát helyben megoldhatóvá teszi (ott, ahol a tetkó készült), vagyis maga a tetováló mester tudja korrigálni saját vagy akár másik kolléga munkáját!


"Rejuvi" módszer előnyei:


* Ez a módszer KIVONJA a festékpigmenteket a bőrből,

* tattoo - festék színétől független,

* kevésbé fájdalmas és olcsóbb mint a lézeres technika,

* biztonságos,

* eredményes.


Az eltávoltás menete:


* megunt, vagy elrontott tetoválás területének fertőtlenítése,

* érzéstelenítés,

* Rejuvi tetováláseltüntető emulzió beütése, a tattoo pontos felületén,

* az emulzió komplexet alkot a bőrben és magába szívja a festékpigmenteket,

* a bőr felszínén, varrat formájában kilökődik a festék-komplex a bőrből,

* a varrat leválik a bőr felszínéről, s egy új, ideiglenes rózsaszín bőrréteg képződik a tetoválás helyén.

 

FONTOS - az otthoni utókezelési eljárások betartása !