Találatok: 241

Csillám tetoválás
A csillám tetoválás (glitter tattoo) a testfestés egyik legkedveltebb formája.
A kozmetikai alapanyagokból készült csillám használata teljesen biztonságos,mert nem irritálja a bőrt ,és a ragasztók is speciálisan bőrbarát,allergiamentes anyagokból készülnek. Nagy előnye,hogy víz-és izzadságálló,tehát tartós,akár 7-14 napig is fennmarad a bőrön,nyugodtan fürödhetünk,strandolhatunk vele.
A csillám tetoválás szinte mindenhol megállja a helyét,pl.:rendezvényen,esküvőn,partyn,stb...
Esküvői testfestés
Az esküvői testfestés különleges kiegészítője lehet a menyasszonyi ruhának.A felfestett minták többnyire fehér csillámmal készülnek (persze a menyasszony kérésére sok más szín is alkalmazható).Létezik kifejezetten menyasszonyi csillámpor kollekció is! A legtöbb menyasszonyi ruha szabadon hagyja az ara hátát,így a dekoltázsra festett "nyaklánc" a háton is folytatódhat,így akár ékszerként is viselhető. De díszíthetjük a lapockát,vállat,kézfejet is. A csillogó motívumokat strasszkövekkel tudjuk még szebbé varázsolni.
Ezt a technikát nemcsak a menyasszonyoknak,hanem táncos fellépőknek,szalagavatósoknak is szívből ajánlom,ezzel is egyedibbé téve megjelenésüket.

A csillám tetoválás készítésének menete:
A bőrfelület tisztítása bőrfertőtlenítővel,a kiválasztott sablon felragasztása a bőrre, a ragasztó egyenletes felvitele a sablonba vágott mintába,a sablon óvatos eltávolítása a bőrről, a csillámpor felvitele a ragasztóba,végül a felesleges csillámpor lesepregetése a bőrről,és már kész is a csillám tetoválás.